tonnikala, bataattivuoka Tonnikala-bataattivuoka ohje salty

Tonnikala-bataattivuoka

Pese ja viipaloi bataatti.  Kuullota  valkosipulia voissa pannulla.  Lisää tonnikala ja lämmitä se.  Lisää tomaattimurska pannulle. Kiehauta.  Lisää kerma ja mausteet.  Laita vuokaan kerroksittain tonnikalakastiketta, valkokastike ja bataattilohkot. Laita pinnalle juustoraastetta. Uuniin 225 astetta n 30-45 min uunista riippuen.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 133 kcal / 100 g
Energia 555 kJ / 100 g
Proteiini 7,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,8 g / 100 g
Rasva 9,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,6 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %