gluteeniton, paistettu, kananjauhelihakastike, härkäpavuilla
Gluteeniton paistettu kananjauhelihakastike härkäpavuilla ohje
salty
Riihari#1
Gluteeniton paistettu kananjauhelihakastike härkäpavuilla
Keitä härkäpavut, ruskista jauheliha mausta, lisää härkäpavut ja ruokakerma.
2 rs. Kanan jauheliha (800 g)
2 prk. Kevyt ja paksu flora (5dl)
2 rl. Jauhelihamauste
1 tl. Paprikajauhe
2 mauste mit. Broilerimauste
Keitetty härkäpapu n. 50 min.
200 g Härkäpapu + 1 l vesi = 300g keitettyä papua.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
128 kcal / 100 g
Energia
535 kJ / 100 g
Proteiini
13,7 g / 100 g
Hiilihydraatti
8,4 g / 100 g
Rasva
3,7 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
1,5 g / 100 g
Suola
1,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %