gluteeniton, paistettu, kananjauhelihakastike, härkäpavuilla Gluteeniton paistettu kananjauhelihakastike härkäpavuilla ohje salty

Gluteeniton paistettu kananjauhelihakastike härkäpavuilla

Keitä härkäpavut, ruskista jauheliha mausta, lisää härkäpavut ja ruokakerma. 2 rs. Kanan jauheliha (800 g) 2 prk. Kevyt ja paksu flora (5dl) 2 rl. Jauhelihamauste 1 tl. Paprikajauhe 2 mauste mit. Broilerimauste

Keitetty härkäpapu n. 50 min. 200 g Härkäpapu + 1 l vesi = 300g keitettyä papua.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 128 kcal / 100 g
Energia 535 kJ / 100 g
Proteiini 13,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 8,4 g / 100 g
Rasva 3,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 1,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %