tofukokkeli Tofukokkeli ohje salty

Tofukokkeli

Purista tofusta enin neste pois ja revi se pieniksi paloiksi.  Sekoita kuivat ainekset keskenään ja lisää sitten tahini ja kauramaito. Sekoita tasaiseksi. Paista tofumuruja pannulla, kunnes ne lämpiävät ja hieman ruskistuvat. Lisää sitten neste ja paista hetki.  Viimeistele kala namak -suolalla. Tarjoa esim. avokadon ja hyvän leivän kera.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 184 kcal / 100 g
Energia 767 kJ / 100 g
Proteiini 14,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,4 g / 100 g
Rasva 12,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %