kauraomenapaistois Kauraomenapaistois ohje salty

Kauraomenapaistois

Ainekset 6 annosta

Lohko kuoritut omenat voideltuun uuninkestävään paistosvuokaan, ripottele pinnalle kanelia. Sulata rasva, sekoita siihen ohjeen loput aineet. Levitä seos omenalohkojen päälle.

Kypsennä 200-asteisen uunin alatasolla n. 30 minuuttia tai mikroaaltouunissa n. 10 minuuttia täydellä teholla (800 W). Tarjoile vaniljakiisselin tai jäätelön kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 206 kcal / 100 g
Energia 862 kJ / 100 g
Proteiini 1,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 23,9 g / 100 g
Rasva 11,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 17,6 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %