kana, kaalipata, kariniemen Kana-kaalipata Kariniemen ohje salty

Kana-kaalipata Kariniemen

RESEPTI

Pilko valkokaali ohuiksi tikuiksi ja tee sama sipulille. Ruskista kaalia ja sipulia voissa paistinpannulla.

Kuori porkkanat ja leikkaa siivuiksi vinottain. Lisää porkkanaviipaleet kattilaan.

Hienonna valkosipulinkynnet ja lisää kattilaan. 

Ruskista broilerin fileesuikaleet voissa paistinpannulla. Painele isoimpia paloja hieman pienemmiksi paistinlastalla. Lisää broileri kattilaan. Huuhdo paistinpannu ohjeessa mainitulla vesimäärällä ja lisää kattilaan.

Lisää kattilaan riisi, suola ja makea chilikastike. Sekoita hyvin ja anna hautua hiljalleen kannen alla noin 30 minuuttia.

Lisää valmiin padan päälle lehtipersiljaa ja nauti puolukkahillon kanssa.

Poislukien chilikastike ja lehtipersilja

Ravintosisältö / 100 g

Energia 52 kcal / 100 g
Energia 212 kJ / 100 g
Proteiini 6,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,8 g / 100 g
Rasva 0,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,4 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %