marokkolainen, jauheliha, linssipata Marokkolainen jauheliha-linssipata ohje salty

Marokkolainen jauheliha-linssipata

  • Paista, sekoita, hauduta

  • Liota linssejä 30 min ja huuhtele ne.

  • Hienonna sipuli, raasta inkivääri 3 rkl,  murskaa joukkoon mausteet: korianterin siemenet 3tl,  juustokumina 3 tl, paprikajauhe 6 tl, harissatahna, kurkuma 3 tl, sokeri ja suola. Kuullota niitä padassa öljyssä muutaman minuutin. 

  • Lisää  joukkoon jauheliha ja ruskista. Lisää joukkoon loput aineet ja hauduta keskilämmöllä 15 min (jos et ole liottanut linssejä haudutusaika on n. 20-30 min.  Poista kanelitangot kun ruoka on valmista.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 85 kcal / 100 g
Energia 367 kJ / 100 g
Proteiini 8,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,8 g / 100 g
Rasva 4,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %