systerin, juustokakku, suklaapohjalla, , vhh, Systerin juustokakku suklaapohjalla (vhh) ohje sweet

Systerin juustokakku suklaapohjalla (vhh)

Valmista pohja: sulata 100 g suklaata ja 100 g voita. Hieman jäähdyttyä lisää kaksi munaa vatkaten.

Paista 200 astetta 8-10 min.

Jäähdytä pohja.

Liota neljä liivatelehteä kylmässä vedessä.

Valmista täyte:  Vatkaa 3 dl kermaa ja 40 g ruokosokeria vaahdoksi. Lisää sekaan 200 g tuorejuustoa.  Kuumenna 2 rkl sitruunamehua ja 1 rkl vettä. Lisää mehun joukkoon liivatteet. 

Laita täytteet jäähtyneen pohjan päälle. 

Jäähdytä jääkaapissa kunnes hyytyy (n. 4 h)/seuraavaan päivään.

Ohje on isoon irtopohjavuokaan, mutta puolikkaana sopii pieneen vuokaan.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 354 kcal / 100 g
Energia 1475 kJ / 100 g
Proteiini 6 g / 100 g
Hiilihydraatti 12 g / 100 g
Rasva 31,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 11,6 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %