roosaleenan, munakoisot Roosaleenan munakoisot ohje salty

Roosaleenan munakoisot

Paahda ensin munakoisoja puolikkaina,  ja sisus erikseen ainakin 10-15 min kuumassa uunissa. Silppua muut ainekset  + sisus ja täytä sillä  munakoisopuolikkaat. Kypsennä 200 asteessa 50 min ja lisää sen jälkeen muna-juustoseos ja kypsennä lisää  30 min. Jos sielu sietää, lisää öljyä. Itse kypsensin liian kuumassa, pienensin asteita tähän.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 49 kcal / 100 g
Energia 203 kJ / 100 g
Proteiini 1,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,7 g / 100 g
Rasva 2,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,5 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %