sitruunainen, ricotta, mantelikakku, , oma, Sitruunainen ricotta-mantelikakku (oma) ohje sweet

Sitruunainen ricotta-mantelikakku (oma)

Ainekset 10 annosta

erottele munat, vatkaa valkuaiset ja lisää kovaa vaahtoon 0,5 dl sokeria. vaahdota voi ja sokeri 1,5 dl. sekoita vehnäjauhto. lisää sitruunankuoret ja -mehu, vaniljasokeri, mantelijauhe, ricotta. Vatkaa nopeasti tasaiseksi. Kääntele valkuaisvaahto varovasti taikinaan. kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan. ripottele mantelilastut pinnalle. paista 175 asteisessa uunissa n. 45. siivilöi tomusokeria jäähtyneen kakun pinnalle.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 321 kcal / 100 g
Energia 1343 kJ / 100 g
Proteiini 8,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 25,3 g / 100 g
Rasva 20,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 18,5 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %