kiireisen, äidin, banaanikakku Kiireisen äidin banaanikakku ohje sweet

Kiireisen äidin banaanikakku

15 min + kypsennys 40 min / n. 15 annosta / 

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Öljyä leipävuoka.

  2. Puolita 4 banaania tehosekoittimeen. Lisää luumut, öljy, muna ja halutessasi vanilja. Soseuta tasaiseksi. Sekoita kuiva-aineet kulhossa. Sekoita banaaniseos joukkoon.

  3. Kaada taikina vuokaan. Puolita viimeinen banaani pituussuunnassa ja paina kakun päälle koristeeksi leikkuupinta ylöspäin.

  4. Kypsennä kakkua uunin keskitasossa 40‒50 minuuttia. Testaa cocktailtikulla, että kakku on keskeltäkin kypsä. Anna kakun jäähtyä, ennen kuin viipaloit sen.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 208 kcal / 100 g
Energia 872 kJ / 100 g
Proteiini 4,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 29,5 g / 100 g
Rasva 7,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 12,3 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %