rahkadonitsit, , valio, Rahkadonitsit (Valio) ohje sweet

Rahkadonitsit (Valio)

Sekoita keskenään kuivat aineet. Lisää rahka, Oivariini, kananmuna ja sitruunamehu. Sekoita tasaiseksi.

Laita taikina pursotuspussiin ja pursota donitsipellin syvennyksiin. Jos taikinaa jää yli (donitsipellit ovat hiukan eri kokoisia), tee muutama muffinssi.

Paista 200 asteessa uunin keskiosassa n. 13 min.

KUORRUTUS

Keitä kinuskikermaa välillä sekoitellen korkealla keskilämmöllä n. 8 - 10 min, kunnes sen väri tummenee ja rakenne tiivistyy paksuksi kastikkeeksi.

Kasta jäähtyneet donitsit lämpimään kuorrutukseen. Koristele pinnat makeisilla ja nonparelleilla. Anna kuorrutteen jähmettyä hetki.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 263 kcal / 100 g
Energia 1099 kJ / 100 g
Proteiini 6,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 32,9 g / 100 g
Rasva 11,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 15,1 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %