Kikehrejauhon sijaan voi käyttää mungpapujauhoa, ja tapiokatärkkelyksen sijaan pelkkää perunajauhoa tai molemmat tärkkelykset voi korvata esim. riisijauholla. Ravintohiivahiutale ei ole välttämätön. Osa suolasta kannattaa korvata kala namak -suolalla (musta suola).
Sekoita kaikki ainekset (paitsi porkkana ja sipuli) sileäksi esim. blenderillä tai sauvasekoittimella.
Pilko porkkana pienen pieniksi kuutioksi (noin millin kokoisiksi) ja silppua kevätsipuli. Lisää taikinaan.
Lisää pannulle öljyä ja kuumenna. Lisää pannulle ohut kerros taikinaa ja paista matalahkolla keskilämmöllä noin 7-8 minuuttia.
Rullaa omeletti ylhäältä alas rullaksi ja työnnä rulla pannun ylälaitaan.
Lisää seuraava ohut kerros ja paista jälleen noin 7-8 minuuttia. Rullaa taas ylhäältä alas siten, että edellinen rulla jää seuraavan sisään.
Kerroksia tulee pannun koosta ja kerrosten ohuudesta riippuen 3-