kanakeitto, , valio, Kanakeitto (Valio) ohje salty

Kanakeitto (Valio)

Valmistusohje

  •  Keitä villiriisisekoitus kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.

  • Hienonna sipuli ja valkosipulit. Kuullota ne Oivariini rasvassa paksupohjaisessa, tilavassa kattilassa.

  • Leikkaa broilerin fileet pieniksi paloiksi. Lisää kattilaan ja ruskista kevyesti.

  • Lisää vesi ja liemikuutiot. Kuumenna kiehuvaksi.

  • Kuutioi perunat ja porkkanat pieniksi (1 x 1 cm) kuutioiksi ja lisää kattilaan. Keitä n. 15 min, kunnes kypsiä.

  • Lisää timjami, pippuri, riisit, maissit, sweet chilikastike sekä ruokakerma. Kuumenna keitto kiehuvaksi.

  • Suurusta keitto kastikesuurustepakkauksen ohjeiden mukaan.

  • Anna makujen tasoittua hetki kannen alla ennen tarjoilua. Ripottele pinnalle persiljaa.

  • Tarjoa kanakeitto vaalean leivän tai toastien kera.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 69 kcal / 100 g
Energia 287 kJ / 100 g
Proteiini 4,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,6 g / 100 g
Rasva 2,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %