lihapullat, kalkkuna, nauta Lihapullat kalkkuna-nauta ohje salty

Lihapullat kalkkuna-nauta

Sekoita jauhelihat sekaisin, lisää noin 1,5 pussillista sipulikeittoainesta, 2 teelusikallista pippuria sekä kermaviili ja kananmunat. Sekoita, tarkista maku ja mausta oman makusi mukaiseksi. Pyörittele taikina lihapulliksi ja paista ne leivinpaperin päällä 225-259-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 183 kcal / 100 g
Energia 767 kJ / 100 g
Proteiini 21,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 3 g / 100 g
Rasva 9,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 1,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 85 %