linssi, kaalilaatikko Linssi-kaalilaatikko ohje salty

Linssi-kaalilaatikko

  1. Keitä linssit paketin ohjeen mukaan. 
  2. Suikaloi kaali, sipuli ja kesäkurpitsa. 

  3. Kuullota kaali ja sipuli öljyssä. Mausta esim. suolalla, pippurilla ja paprikajauheella. 

  4. Sekoita ainekset vuoassa. Lisää 3dl vettä ja kaurakerma. Paista 1 tunti 175 asteessa. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 84 kcal / 100 g
Energia 348 kJ / 100 g
Proteiini 2,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 9,6 g / 100 g
Rasva 4,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,8 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %