4 kevätsipulia silputtuna 1 pieni punasipuli hienonnettuna 3 valkosipulinkynttä viipaleina 1 miedohko chilipalko pieninä kuutioina ilman siemeniä 1 prk keitettyjä kikherneitä n 1 dl oliiviöljyä 2 dl kalamata-oliiveja 200 g fetajuustoa murustettuna 1 dl tuoretta korianteria hienonnettuna 1/2 dl lehtipersiljaa hienonnettuna sormisuolaa, mustapippuria 4 dl maukasta napakkaa salaattia, esim. rucola
Pese ja revi salaatit, laita kuhoon
Paista oliiviöljyssä puna- ja valkosipulia ja chilejä. Lisää oliivit ja kikherneet ja pyörittele hetki.
Ota pois levyltä ja mausta suolalla ja pippurilla.
Sekoita kevätsipuli, yritit ja sitruunamehu salaattiin. Asettele päälle kikherneseos ja feta.
Lähde HS