suklaajuustokakku, ilman, pohjaa, , keto, vhh, Suklaajuustokakku ilman pohjaa (keto/vhh) ohje sweet

Suklaajuustokakku ilman pohjaa (keto/vhh)

Sulata suklaa kattilassa ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Laita liivatteet kylmään veteen pehmenemään. Hienonna erytritoli ja pikakahvijauhe tomuksi. Sekoita tuorejuusto, turkkilainen jogurtti ja erytritoli keskenään. Vatkaa kerma vaahdoksi. Kiehauta 2rkl vettä ja sulata liotetut liivatteet siihen. Lisää tuorejuustomassan sekaan ensin suklaa sekoittaen, sitten kermavaahto ja lopuksi liivate. Laita vuokaan ja jääkaappiin hyytymään mielellään vuorokaudeksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 278 kcal / 100 g
Energia 1153 kJ / 100 g
Proteiini 5,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,1 g / 100 g
Rasva 24,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,4 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %