oma, perunasalaatti, Oma perunasalaatti ohje salty

Oma perunasalaatti

Ainekset 5 annosta

Viipaloi kylmät, eilen keitetyt varhaisperunat. Sekoita kastike kermaviilistä, sitruunamehusta ja teelusikallisesta vahvaa sinappia. Pyöräytä perunoiden päälle myllystä merisuolaa ja mustapippuria. Sekoita kastikkeeseen ja  anna vetäytyä ainakin pari tuntia, mieluusti enemmänkin.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 87 kcal / 100 g
Energia 363 kJ / 100 g
Proteiini 2 g / 100 g
Hiilihydraatti 11,9 g / 100 g
Rasva 3,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,4 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %