feta, tonnikalapannari Feta-tonnikalapannari ohje salty

Feta-tonnikalapannari

Kananmunat, n.150 g juustoraastetta, mausteet ja kerma sekoitettuna. Kaada leivinpaperille uunipellille.

Tee täyte.  200g fetan palasia tasaisesti päälle (1-1,5 prk)

250 g kirsikkatomaatteja tasaisesti päälle.

1,5 pkt pepperonia tasaisesti päälle

2 prk tonnikalaa tasaisesti päälle.

Ripottele täytteiden päälle vielä n.100g juustoraastetta.

Paista uunissa, 200C, n.20 minuuttia

Ravintosisältö / 100 g

Energia 212 kcal / 100 g
Energia 877 kJ / 100 g
Proteiini 14,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,4 g / 100 g
Rasva 15,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 1,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %