quinoa, feta, herkkusalaatti Quinoa-feta-herkkusalaatti ohje salty

Quinoa-feta-herkkusalaatti

  1. Keitä quinoa miedossa kasvisliemessä ohjeen mukaan ja anna valua ja jäähtyä.
  2. Sillä aikaa voi väsätä kastikkeen. Myös muu sinappi kuin dijon käy. Mausta maun mukaan. Hunajalla saa happamuuden säädettyä pienemmälle.
  3. Kuutioi omenat ja sekoita kuutiot kastikkeen joukkoon.
  4. Kuutio feta.
  5. Tee salaattisilpusta vadille pohja jonka päälle ladostaan kvinoa, fetakuutiot ja lehtipersiljasilppu.
  6. Tarjoiluhetkellä kaada päälle kastike ja omenakuutiot.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 135 kcal / 100 g
Energia 560 kJ / 100 g
Proteiini 4,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 15,4 g / 100 g
Rasva 5,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,5 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %