quinoa, feta, herkkusalaatti
Quinoa-feta-herkkusalaatti ohje
salty
Lippoli
Quinoa-feta-herkkusalaatti
- Keitä quinoa miedossa kasvisliemessä ohjeen mukaan ja anna valua ja jäähtyä.
- Sillä aikaa voi väsätä kastikkeen. Myös muu sinappi kuin dijon käy. Mausta maun mukaan. Hunajalla saa happamuuden säädettyä pienemmälle.
- Kuutioi omenat ja sekoita kuutiot kastikkeen joukkoon.
- Kuutio feta.
- Tee salaattisilpusta vadille pohja jonka päälle ladostaan kvinoa, fetakuutiot ja lehtipersiljasilppu.
- Tarjoiluhetkellä kaada päälle kastike ja omenakuutiot.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
135 kcal / 100 g
Energia
560 kJ / 100 g
Proteiini
4,4 g / 100 g
Hiilihydraatti
15,4 g / 100 g
Rasva
5,6 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
4,5 g / 100 g
Suola
0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %