Viipaloi kesäkurpitsa ja lohko paprikat. Hienonna valkosipulinkynnet ja leikkaa sipulit puolikkaiksi renkaiksi (voi myös hienontaa jos pitää pienemmistä sattumista). Hienonna basilika.
Leikkaa broilerin fileet (4 kpl) pienemmiksi palasiksi. Laita broilerin palat kannellisen uunivuuan tai uunipadan pohjalle.
Pane kaikki kasvikset, tomaattipyree, oliivit (n. 14 kpl) ja basilika broilerien päälle vuokaan/pataan, ripottele päälle suolaa, pippuria ja kaada päälle siideri (0,75 dl Crowmoorin white crow:ta Kuiva alkoholiton omenasiideri).
(Kannen alla kysyessä ei nestettä tarvitse enempää kun kasviksista irtoaa sitä lisää.)
Kypsennä 200 asteisessa uunissa kannen tai alumiinifolion alla noin 75 - 90 minuuttia (kypsyy kyllä lyhyemmässäkin ajassa, mutta itse tykkään pitkään muhineesta). Sekoita kerran tai pari kypsentämisen aikana. Ota loppuvaiheessa kansi noin 10-15 min pois.
Tarjoa esim. keitetyn riisin kera. Juo loput siiderit aterialla tai kokatessa.