Pohja: Sunnuntain Ruisperunataikina
Täyte: 500g kirsikkatomaatteja 0,5 parsakaalia 4 keltasipulia 1 valkosipulinkynsi 2 rkl oliiviöljyä kuivattua timjamia, balsamicoa, suolaa ja sokeria 200g fetajuustoa 150g mozzarellajuustoraastetta 1 ruukku tuoretta basilikaa
Esipaista pohjaa n. 10 min 200 asteessa.
Pieni sipuli ja tomaatit ja kuullota ne oliiviöljyssä. Jätä pieni määrä tomaatteja viipaloituna piirakan pinnalle. Mausta kasvikset sokerilla, timjamilla ja pienellä hyppysellisellä suolaa.
Höyrytä parsakaali kevyesti ja irrota kukinnot. Kuutioi feta. Levitä täytteet piirakkapohjalle ja lisää munamaito:
3 kananmunaa 2 dl ruokakermaa (15%) ja 1 dl kevytmaitoa hieman suolaa ja mustapippuria
Paista piirakkaa n. 20 min 200 asteessa.