tomaattinen, jauhelihapastavuoka Tomaattinen jauhelihapastavuoka ohje salty

Tomaattinen jauhelihapastavuoka

Pilko sipulit. Paista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska, vesi, ruokakerma, tuorejuusto ja mausteet. Kiehauta. Kaada kastike vuokaan raakojen makaronien päälle, sekoita ja höylää juustoa pinnalle. Paista 175 asteessa 45min ja anna vetäytyä vielä 10min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 162 kcal / 100 g
Energia 677 kJ / 100 g
Proteiini 8,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 13,2 g / 100 g
Rasva 8,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,3 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %