punajuuri, kaalipata, fetalla Punajuuri-kaalipata fetalla ohje salty

Punajuuri-kaalipata fetalla

Pilko kaikki kasvikset, laita uunivuokaan. Vähän suolaa, pippuria, timjamit, feta ja kerma joukkoon. Sekoita. Paista 200-asteeessa ehkä tunti. Itse sekoitin puolivälissä ja lisäsin nokareen voita. Nostin lämpötilaa 250-asteeseen ja laitoin kannen päälle. Uunista tultua ripottelin vielä vähän fetaa päälle.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 87 kcal / 100 g
Energia 369 kJ / 100 g
Proteiini 2,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 8 g / 100 g
Rasva 4,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 7,3 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %