feelia, laatikko Feelia-laatikko ohje salty

Feelia-laatikko

Ruskista jauheliha, sipulit ja paprika kevyesti. Lisää vähän jäähtyneeseen seokseen pussilliset perunamuusia ja porkkanakuutioita. Mausteita maun mukaan. Voitele uunivuoka (ainakin 2 l.) ja kaada seos vuokaan sekä tasoista pinta.  Paista 200C - n. 40-50 min., kunnes on kiva väri laatikon pinnassa.  Tarjoile punajuuriviipaleiden (tai pipar- ja punajuurisalaatti) tmv. sekä raejuuston kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 139 kcal / 100 g
Energia 582 kJ / 100 g
Proteiini 8,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,5 g / 100 g
Rasva 8,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,2 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %