pähkinäinen, kukkakaalikeitto Pähkinäinen kukkakaalikeitto ohje salty

Pähkinäinen kukkakaalikeitto

Paahda kukkakaalin nuppuja, sipuleita ja pähkinöitä uunissa. Levitä pannulle ja ripottele päälle hieman öljyä, johon on lisätty suolaa ja pippuria sekä maun mukaan yrttejä. Paahdetut ainekset kattilaan, lisää noin 8dl kasvislientä ja halutessasi esim.kikherneitä. Soseuta ja lisää kerma. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 52 kcal / 100 g
Energia 221 kJ / 100 g
Proteiini 1,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,7 g / 100 g
Rasva 3,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 0 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %