kantarellipiirakka, hanna, sumari Kantarellipiirakka Hanna Sumari ohje salty

Kantarellipiirakka Hanna Sumari

  1. Tee taikina: Sekoita keskenään pehmeä voi ja porkkanaraaste. Sekoita keskenään vehnäjauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja suola. Yhdistä seokset ja muodosta niistä taikina. Levitä taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan. Paista 225° 10 min.
  2. Tee täyte: Paista silputtua sipulia ja sieniä öljyssä pannulla kunnes sienien neste on haihtunut ja sipulit ovat pehmenneet. Yhdistä kulhossa täyteen muut aineet ja lisää lopuksi sienisipuli-seos. Kaada täyte esipaistetun pohjan päälle. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa noin 25 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 212 kcal / 100 g
Energia 887 kJ / 100 g
Proteiini 6,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 11,4 g / 100 g
Rasva 15,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %