munakoiso, mozzarella, lassaka Munakoiso-mozzarella lassaka ohje salty

Munakoiso-mozzarella lassaka

2 valkosipulinkynttä, 1 punasipuli, 2 tlk ( a 400 g) kokonaisia kuorittuja tomaatteja, suolaa, mustapippuria, 1 tl oreganoa, 1 tl basilikaa, 400 g jauhelihaa, 2 munakoisoa, 200 g mozzarella. Pieni sipulit ja yhdistä ne tomaatin kanssa. Mausta mausteilla ja yrteillä. Pieni tomaatteja haarukalla. Leikkaa munakoisot pituussuunnassa ohuiksi siivuiksi. Levitä siivut pellille ja ripota päälle vähän suolaa. Paahda siivuja uunissa 175 asteessa 15 min. Paista jauheliha ja mausta. Siivuta mozzarella ohuiksi viipaleiksi. Lado kerros munakoisoviipaleita uunivuokaan pohjalle. Kaada päälle puolet tomaattikastikkeesta ja seuraavaksi puolet jauhelihasta. Päälle vielä mozzarella. Tee vielä toinen kerros. Kypsennä uunissa noin 30 min 200 asteessa. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 70 kcal / 100 g
Energia 291 kJ / 100 g
Proteiini 6 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,5 g / 100 g
Rasva 3,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,4 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %