pestotonnikalasalaatti Pestotonnikalasalaatti ohje salty

Pestotonnikalasalaatti

3 kourallista salaattisekoitusta, paprikaa, 200g tonnikalaa, 40 g mozzarellaa, 1 tomaatti. Pesto: kourallinen tuoretta basilikaa 1 sitruunan mehu 10 g oliiviöljyä tai rypsiöljyä 2 vartta kevätsipulia 20 g saksanpähkinää 1/2 tl suolaa Kokoa salaatti. Valmista pesto teho- tai sauvasekoittimella. Lisää kaikki ainekset ja aja tasaiseksi kastikkeeksi. Sekoita pesto salaattiin.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 140 kcal / 100 g
Energia 585 kJ / 100 g
Proteiini 11 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,4 g / 100 g
Rasva 9,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %