porkkanasämpylät, yön, yli Porkkanasämpylät yön yli ohje salty

Porkkanasämpylät yön yli

Raasta porkkanat, lämmitä vesi niin, että porkkanaraasteen lisäyksen jälkeen on 42 astetta. Lisää hunaja ja suola, sekä hiutaleet. Sekoita joukkoon jauhot, joihin hiiva on sekoitettu. Peitä ja laita yöksi jääkaappiin. Ota n. Tuntia ennen leipomista ulos kylmästä. Leivo 20 sämpylää  ja nostaa vielä pellillä puol tuntia. Paista 220 asteessa n.20-30min

Ravintosisältö / 100 g

Energia 253 kcal / 100 g
Energia 1070 kJ / 100 g
Proteiini 9,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 43,8 g / 100 g
Rasva 3,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,9 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 81 %