kurpitsa, , maapähkinäkeitto Kurpitsa- maapähkinäkeitto ohje salty

Kurpitsa- maapähkinäkeitto

Pilko ja paahda kurpitsa uunissa kypsäksi. Paahda myös valkosipulinkynnet ja kurpitsansiemenet. Lämmitä currytahnaa öljyssä kattilan pohjalla, lisää vesi, liemikuutio ja kurpitsa+valkosipuli. Kiehauta, lisää maapähkinävoi ja kookosmaito. Soseuta ja kiehauta. Maista ja mausta.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 66 kcal / 100 g
Energia 273 kJ / 100 g
Proteiini 1,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,4 g / 100 g
Rasva 5,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 98 %