kukkakaali, pinaattikeitto Kukkakaali-Pinaattikeitto ohje salty

Kukkakaali-Pinaattikeitto

1 keltasipuli, 10 g oliiviöljyä, 1 kukkakaali (n 600g) 150g pakastepinaattia, 1 ruukku tuoretta korianteria, 1 tl suolaa, mustapippuria, 1 sitruunan, 105 g creme fraicea. Pieni ja kuullota sipuli kattilassa. Lisää pienitty kukkakaali, pinaatti ja 7 dl vettä sekä suola& pippuri. Anna kiehua kunnes kukkakaali pehmennyt. Lisää creme fraicea ja sitruunan mehu. Soseuta ja nauti.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 57 kcal / 100 g
Energia 238 kJ / 100 g
Proteiini 1,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,6 g / 100 g
Rasva 4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %