evelynin, broilerbataattipata, turkkilaisella, jogurtilla Evelynin broilerbataattipata turkkilaisella jogurtilla ohje salty

Evelynin broilerbataattipata turkkilaisella jogurtilla

Paista broilerpalaset öljyssä ja mausta ne suolalla. Siirrä kypsät broilerit lautaselle ja vapauta pannu puristetun valkosipulin (3 kynttä) kuullottamiseen. Lisää paloitellut kasvikset ja pyörittele öljyssä kymmenisen minuuttia. Lisää raastettu sitruunankuori ja sitruunan mehua, chilikastike ja inkivääri sekä vesi. Voit käyttää myös kuivattua inkivääriä. Lisää kasariin broilerit ja anna ruuan hiljaa kypsyä vartin verran niin että kasvikset ovat kypsiä. Lisää jogurtti ja anna sen kuumentua mutta älä keitä! Nauti pata leivän tai riisin, kvinoan tms. kanssa. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 104 kcal / 100 g
Energia 434 kJ / 100 g
Proteiini 8,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,2 g / 100 g
Rasva 4,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,5 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %