pohjaton, pekoni, suppilovahveropiirakka, , keto Pohjaton pekoni-suppilovahveropiirakka keto ohje salty

Pohjaton pekoni-suppilovahveropiirakka keto

Paista pekonia uunissa 220 asteessa 9 min. Paista suppilovahveroita pannulla niin, että neste haihtuu, lisää voi ja silputtu sipuli ja valkosipuli, mausta mustapippurilla. Jäähdytä, myös pekoni. Silppua pekoni pieniksi. Vaahdota kananmunat kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää muut ainekset sekaan varovasti, älä vatkaa. Jätä pinnalle vähän täyteseosta ja juustoraastetta. Ota pieni osa taikinasta ja sekoita siihen mantelijauho ja kaurahiutale. Levitä se voideltuun piirakkavuokaan ja kaada lopputaikina sen päälle. Vuoka saa tulla täyteen, taikina ei kohoa paljon eikä kuohu. Ripottele täyteainetta ja juustoraastetta pinnalle. Paista 200 C asteessa 30 min. Anna vetäytyä tunti ennen tarjoilua. Parhaimmillaan seuraavana päivänä hieman lämmitettynä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 213 kcal / 100 g
Energia 886 kJ / 100 g
Proteiini 13,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,7 g / 100 g
Rasva 16,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,5 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %