savu, jauheliha, kasviskastike Savu-jauheliha-kasviskastike ohje salty

Savu-jauheliha-kasviskastike

Pannulla jauheliha omassa rasvassa ruskistaen. Lisää savusuikaleet, sipulikuutiot, porkkana- ja paprikatpalat sekä kirsikkatomaatit - hauduttele miedolla lämmöllä, että tomaatit 'antautuvat'. Lisää hieman vettä + mausteita (suola, mustapippuri yms ) mielesi mukaan ja lopuksi Koskenlaskija-juusto murustellen.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 126 kcal / 100 g
Energia 529 kJ / 100 g
Proteiini 7,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,5 g / 100 g
Rasva 9,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %