lohisoppa, k, l Lohisoppa K&L ohje salty

Lohisoppa K&L

Irrota kalasta fileet, pistä toinen pakkaseen ja siisti toinen kalanpaloiksi. Keitä kalaliemi ruodoista ja mausteista: pippureita, tilliä, laakerinlehti, suola. Siivilöi liemi talteen, keitä siinä kuoritut perunat ja porkkanat, sipuli ja purjo. Lisää lopuksi kalanpalat ja keitä ne kypsiksi. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 71 kcal / 100 g
Energia 298 kJ / 100 g
Proteiini 5,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,1 g / 100 g
Rasva 1,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 92 %