pannukaalilaatikko Pannukaalilaatikko ohje salty

Pannukaalilaatikko

Poista kaalin uloimmat lehdet ja suikaloi kaali.

Kuori porkkana ja raasta karkeaksi raasteeksi.

Kuori ja suikaloi sipuli. 

Ruskista jauheliha tilkassa öljyä. Mausta suolalla ja pippurilla. Siirrä jauheliha sivuun.

Lisää pannulle kaali, porkkanaraaste ja sipulit. Hauduta käännellen noin 5 minuuttia. Sekoita liha kaalin joukkoon. Makeuta hunajalla ja lisää hienonnettu yrtti. Hauduta vielä 10–15 minuuttia.

Tarjoa puolukoiden tai puolukkahillon sekä smetanan tai ranskankerman kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 116 kcal / 100 g
Energia 484 kJ / 100 g
Proteiini 5,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,4 g / 100 g
Rasva 6,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 7 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %