joonaksen, kana, kaalikeitto, , keto, Joonaksen kana-kaalikeitto (keto) ohje salty

Joonaksen kana-kaalikeitto (keto)

Pilko sipulit, paprikat, chili ja kaalit. Kuumenna oliiviöljy isossa kattilassa ja paista kanat kypsäksi. Lisää sekaan sipulit ja chilit. Kuullota hetki. Lisää kattilaan paprikat ja kaalit. Jatka kuullottamista hetki ja lisää sekaan hienonnettu kanaliemikuutio sekä muut mausteet. Lisää kattilaan vesi ja keittele noin puoli tuntia, kunnes kaalit ovat kypsiä. Nakkaa sekaan lopuksi juusto, kerma ja voi. Anna kiehua vielä hetken. Nauti.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 102 kcal / 100 g
Energia 422 kJ / 100 g
Proteiini 4,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,1 g / 100 g
Rasva 8,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %