Tarjoiluun riisiä, ohraa tai kaurasuurimoita tuoretta korianteria.
Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet (3 kpl). Raasta inkivääri (1 rkl). Huuhtele linssit. Kuumenna rypsiöljy paistokasarin pohjalla. Lisää mausteet suolaa ja sokeria lukuun ottamatta ja kuullota, kunnes mausteista alkaa irrota tuoksua. Lisää pannulle sipuli ja jatka kuullottamista, kunnes ne hiukan pehmenevät. Lisää vielä raastettu inkivääri ja kuumenna.
Lisää kasariin huuhdellut linssit, tomaattimurska ja kookosmaito sekä vihreät pavut. Mausta suolalla sekä sokerilla ja keittele miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia tai kunnes linssit ovat kypsiä.
Viimeistele curry lopuksi tuoreella korianterilla, jos haluat. Tarjoa riisin, ohran tai kaurasuurimoiden kanssa. Reseptin on Vegaanihaasteelle laatinut ja kuvannut Elina Innanen, Chocochili.