mysin, kaalilaatikko Mysin kaalilaatikko ohje salty

Mysin kaalilaatikko

pehmitä kaali valurautapadassa nokareessa voita, ruskista jauheliha + mausta suolalla ja pippurilla, ja sekoita padassa kallin joukkoon. Lisää pannulle vettä ja lihaliemikuutio, kiehauta liemi ja kaada se pataan. Lorauta päälle kerma ja siirappi. Pistä pata uuniin 175 C tunniksi, tarkista nestemäärä, lisää vettä tarvittaessa ja paista vielä tunti. Tiputa sitten lämpö 150C ja jatka paistamista 4 tuntia. Anna olla vielä jälkilämmössä kunnes uuni on viileä, pistä kylmään ja lämmitä seuraavana päivänä uudelleen. Voit toki syödä hetikin, maku vain paranee vanhetessa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 87 kcal / 100 g
Energia 363 kJ / 100 g
Proteiini 4,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,5 g / 100 g
Rasva 5,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,5 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %