Laita pastavesi kiehumaan ja keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta.
Sillä välin kun pastavesi kiehuu, paahda auringonkukansiemenet kevyesti kuumalla, kuivalla paistinpannulla. Siirrä sivuun.
Mittaa korkeareunaiseen astiaan puolet auringonkukansiemenistä ja lisää kirsikkatomaatit, savutofu, valkosipulinkynnet, tomaattisose ja oliiviöljy. Soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella.
Kuumenna paistinpannu uudelleen ja lisää siihen tomaatti-savutofuseos sekä vesi. Kuumenna muutaman minuutin ajan koko ajan sekoittaen. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Sammuta liesi ja lisää pannulle keitetty, valutettu pasta ja sekoita hyvin. Lisää lopuksi joukkoon tuore basilika (ruukullinen) sekä loput paahdetuista auringonkukansiemenistä
https://chocochili.net/2022/08/nopea-tomaatti-savutofupasta/