joonaksen, cheddarpekonikana, , keto, Joonaksen Cheddarpekonikana (keto) ohje salty

Joonaksen Cheddarpekonikana (keto)

Pilko pekonit pieniksi paloiksi ja paista pannulla. Kuutioi tomaatit ja hienonna valkosipulit. Sekoita ranskankerma, tomaatit ja sipulit kulhossa. Leikkaa kanafileisiin viiltoja ja laita uunivuokaan. Upota viiltoihin cheddarsiivuja ja mausta suolalla ja pippurilla. Ripottele pekonit päälle ja kaada kastike päälle. Paistele uunissa kunnes kanat on kypsiä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 159 kcal / 100 g
Energia 665 kJ / 100 g
Proteiini 14,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,1 g / 100 g
Rasva 10,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %