paistettu, maksa, kermakastikkeessa, k, l Paistettu maksa kermakastikkeessa K&L ohje salty

Paistettu maksa kermakastikkeessa K&L

Puhdista maksasta kalvot ja isot suonet. Tee n. sentin viipaleita. Mausta viipaleet suolalla ja mustapippurilla ja pyöritä ne jauhoissa. Paista kuumassa voissa n. 1 minuutti molemmilta puolilta.  Nosta maksat pois pannulta ja lisää pannujlle loput vehnäjauhot. ruskista hieman, mutta älä polta. Lisää vesi, keitä pari minuuttia, lisää kerma ja mausta suolalla. Lisää maksat kastikkeeseen.,, Hyvää punasipulilisäkkeen kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 158 kcal / 100 g
Energia 659 kJ / 100 g
Proteiini 13,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,3 g / 100 g
Rasva 8,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,4 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %