granola, bar Granola bar ohje sweet

Granola bar

Ainekset 7 annosta

100 g siirappi 85 g voi 2 rkl demerara sokeri 1 tl vanilijauute 140 g kaurahiutaleita 135 g sekahedelmiä saksittuna isoiksi paloiksi

  1. Uuni astetta, voitele paistoastia (18x18 tarttumaton vuoka)

  2. Sulata pannullaa siirappoi. voi ja sokeri

  3. Lisää vanilijauute, kaurahiutaleet ja sekahedelmät ja sekoita hyvin

  4. Paista 25-30 min

  5. Anna jäähtyä 10 min, leikkaa paloiksi (12 palaa) ja anna jäähtyä loppuun

    Lähde

https://www.bbcgoodfood.com/recipes/chunky-pear-apricot-flappers

Ravintosisältö / 100 g

Energia 391 kcal / 100 g
Energia 1641 kJ / 100 g
Proteiini 4,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 53,8 g / 100 g
Rasva 16,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 33,1 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %