sitruunainen, britatorttu Sitruunainen Britatorttu ohje sweet

Sitruunainen Britatorttu

Erota valkuaiset ja keltuaiset. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää joukkoon keltuaiset vatkaten. Lisää vehnäjauho-leivinjauhoseos ja maito vuorotellen. Levitä taikina pellille öljytyn leivinpaperin päälle. Vatkaa valkuaiset. Lisää sokeri. Lisää marenkiseos taikinan päälle. Ripottele mantelirouhe päälle. Paista 175 ast. N. 20 min. Jäähdytä. Valmista täyte. Raasta sitruunan kuori. Purista mehu. Laita kiisselin aineet kattilaan. Kuumenna koko ajan sekoittaen kunnes saostuu. Jäähdytä. Puolita kakkulevy. Laita täyte toisen päälle ja toinen levy kanneksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 254 kcal / 100 g
Energia 1061 kJ / 100 g
Proteiini 4,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 30,7 g / 100 g
Rasva 12,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 21,2 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %