koskenlaskija, pinaattipiirakka, , vhh, Koskenlaskija-pinaattipiirakka (vhh) ohje salty

Koskenlaskija-pinaattipiirakka (vhh)

Sekoita voisulaan 100g juustoraaste ja mantelijauho. Painele piirasvuokaan ja esipaista 175 asteessa 10min. Sulata pinaatti. Painele neste pois. Nosta pohja uunista, laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen täyttäessäsi piirakan. 

Levitä pohjan päälle pinaatti, sipuli, koskenlaskija paloina ja maustettu munamaito (suolaa pari hyppysellistä ja pari kolme rouhaisua mustapippuria myllystä). Päälle loppu (50g) juustoraaste.

Paista vielä 200 asteessa n. 25 min.

1 pala 332 kcal proteiinit 17g, hiilihydraatit 3g, rasva 28 g.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 263 kcal / 100 g
Energia 1092 kJ / 100 g
Proteiini 13,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,3 g / 100 g
Rasva 22,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %