ketoilijan, kartanokana Ketoilijan kartanokana ohje salty

Ketoilijan kartanokana

Lado 600g huoneenlämpöiset  kanan paistileikkeet paistovuokaan. Pilko 120g ylikypsää palvikinkkua, hienonna nippu persiljaa ja sekoita ne astiassa. Lisää 100g juustoraastetta sekä 200g creme fraichea kinkun ja persiljan sekaan ja sekoita tahnaksi.  Mausta halutessa sinapilla ja valkopippurilla.  Peitä kanapalat tahnalla, kypsennä n. 40 minuuttia 220 asteessa.  Tarjoile lisäkkeen kanssa. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 164 kcal / 100 g
Energia 684 kJ / 100 g
Proteiini 13,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,4 g / 100 g
Rasva 11,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,9 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %