jauheliha, parsakaali, kesäkurpitsa, pata Jauheliha-Parsakaali-Kesäkurpitsa pata ohje salty

Jauheliha-Parsakaali-Kesäkurpitsa pata

Paista ja mausta jauheliha pannussa oliiviöljyn kera, leikkaa kevätsipuli hakkeluksi sekä lisää ne jauhelihan sekaan, siirrä kulhoon paistettu jauheliha. Tämän jälkeen pistä pannulle parsakaali ja kesäkurpitsa tämän jälkeen sekoita joukkoon kerma, kun kerma ja kasvikset on lämmennyt, siirrä ne jauhelihojen päälle, tämän jälkeen paista vielä pekoni jonka olet leikannut puoliksi. Kun olet paistanut ja kuivannut pekonin talouspaperin päällä silppua se pieneksi sekaan. Tämän jälkeen sekoita koko pata kunnolla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 97 kcal / 100 g
Energia 407 kJ / 100 g
Proteiini 8 g / 100 g
Hiilihydraatti 3 g / 100 g
Rasva 5,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %