naudanliha, pannu Naudanliha pannu ohje salty

Naudanliha pannu

Ota liha lämpiämään noin 30 minuutiksi. Leikkaa huoneenlämpöinen liha ohuiksi viipaleiksi. Laita kulhoon ja mausta 0,5 tl:lla suolaa ja ripauksella pippuria.

• Pese parsakaali, irrottele kukinnot, kuori ja viipaloi varsi. Leikkaa purjo ohuiksi viipaleiksi. Kuori porkkanat ja vedä niistä kuorimaveitsellä pituussuunnassa pitkiä ohuita lastuja. Leikkaa sienet pienemmiksi paloiksi. Murskaa valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta inkivääri.

• Kuumenna öljy isossa kasarissa. Lisää inkivääri sekä valkosipuli, kuullota parin minuutin ajan. Lisää lihaviipaleet ja ruskista ne joka puolelta kauniin värisiksi. Nosta lihapalat lautaselle odottamaan.

• Lisää pannulle kaikki kasvikset ja paista niitä koko ajan sekoittaen 2–3 minuuttia, kunnes ne ovat rapean kypsiä. Lisää soijakastike sekaan. Sekoita.

• Lisää joukkoon pinaatit ja lihapalat.

• Paista sekoitellen vielä pari minuuttia.

• Maistele ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 65 kcal / 100 g
Energia 273 kJ / 100 g
Proteiini 7,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,3 g / 100 g
Rasva 2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %