mustikkavispipuuro Mustikkavispipuuro ohje salty

Mustikkavispipuuro

Yhdistä vesi ja psyllium ja sekoittele minuutin verran.

Lisää kookoskerma ja mustikat sekä kardemumma, soseuta sauvasekoittimella. (Mikäli käytät kuohukermaa, soseuta psylliumseos ja marja ja lisää kuohukerma vaahdotettuna.) Makeuta halutessasi stevialla tai erytritolilla ja lisää chian siemenet. Anna tekeytyä yön yli

Ravintosisältö / 100 g

Energia 134 kcal / 100 g
Energia 560 kJ / 100 g
Proteiini 1,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,5 g / 100 g
Rasva 11,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,2 g / 100 g
Suola 0 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %